Ungku Arsalan Haq Nama Anak Jihan Muse

Ramai selebriti yang melahirkan anak tahun ini dan telah berkongsi wajah anak masing-masing. Berbeza dengan Jihan Muse dan Ungku Hariz yang hanya mendiamkan diri. Tidak berkongsi wajah anak sulung mereka dengan peminat.

Namun hujung minggu lalu Jihan telah memperkenalkan Baby Ninja kepada khalayak ramai.

Comelkan Ungku Arsalan Haq? Ikut muka Jihan atau Ungku Hariz? Jangan tidak tahu si comel ini sudah ada instagram sendiri. Lepas ini Baby Ninja mesti popular macam ibu dan bapanya kan.

View this post on Instagram

Photoshoot #babyninja dgn @camoraarts.official berjalan dgn lancar. Sangat berpuas hati. Siap dgn mcm2 props, accecories yg mcm2 tema. Kami pilih tema pahlawan islam zaman nabi. Selama ni ingatkan newborn shoot ni dekat studio rupanya dlm rumah kita je diorg setup backdrop. Yg lg nmpk real n best sbb backdrop tu 3D fuh power betul idea camora arts ni. Dah nmpk mcm dekat fadang fasir fulak haha. And kami sebagai parents sgt berpuas hati dgn cara team Camora Arts handle bayi kami mmg sgt professional sambil shooting sambil susukan pastu tidokan kejutkan mcm2 lah. Byk gak skil diorg ni. Dgr nya bayi kami ni adalah bayi ke 831 yg diorg shoot fuhhhhh.. power tak power korg tgk sendiri ig @camoraarts.official.

A post shared by JIHAN MUSE (@jihanmuse) on

Tahniah Jihan dan Ungku Hariz. Selamat bekerja semula Jihan!

Sumber Instagram Jihan & MeleTOP

About jambubatuonline

An entertainment and lifestyle website

View all posts by jambubatuonline →

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.