Norman Hakim Terima Kejutan

Berbunga-bunga di hati apabila seseorang yang kita sayang membuat kejutan yang tidak
disangka. Bertambah lagi cinta di hati. Norman Hakim telah mendapat kejutan yang tidak terjangka dari Memey Suhaiza.

View this post on Instagram

(PART 1 of 2) Jeng..!Jenggg!!! . . Recap: Video PART 1 ni adalah video hari Jumaat dua hari lepas yg saya cakap akan buat 'pengumuman rasmi' hat yg no.5 tu👇🏻Video PART 2 yg akan reveal semuanya😬But siapa terror & betul buat 'caption' utk yg no.5 tu,saya mintak izin pinjam pakai utk video PART 2 nanti ok!✌🏻 . . 1 Disember 2017; Hari yang serba indah,Maha Besar nikmat Allah s.w.t.Antara peristiwa yg dijangka & yg tak dijangka hari ni; . . 1. Jumaat penghulu segala hari 2. Maulidur Rasul 3. Birthday mama @abby_abadi112 4. Dapat surat rasmi dari Angkara,Turki.Dgn izin Allah confirmed abg @danishhakim_243 ke Turki bulan Januari 2018 5. ??? (in shaa Allah saya akan buat pengumuman rasmi dalam masa yg sangat dekat ni.Yang ni mmg tak dijangka.Tunggu ye✌🏻)

A post shared by Khalifah Allah (@normanhakim_786) on

View this post on Instagram

(PART 2 of 2) Jeng..!Jeng..!!! . . Recap: 1 Disember 2017; Hari yang serba indah,Maha Besar nikmat Allah s.w.t.Antara peristiwa yg dijangka & yg tak dijangka hari ni; . . 1. Jumaat penghulu segala hari 2. Maulidur Rasul 3. Birthday mama @abby_abadi112 4. Dapat surat rasmi dari Angkara,Turki.Dgn izin Allah confirmed abg @danishhakim_243 ke Turki bulan Januari 2018 5. @danishhakim_243 @marissadania_ @mariadanishahakim_2008 @awishzarisz nak dapat ADIKKK…!!! . . Yup ramai yg teka betul..Dan dgn izin Allah saya buat 'pengumuman rasmi' ni pun lepas dah pegi check-up kat clinic dan Dr. (Zarina Bibi) confirmedkan yg wifey @memeysuhaiza pregnant.Alhamdulillah terima kasih Ya Allah utk kurniaan 'anugerah' ini❤️

A post shared by Khalifah Allah (@normanhakim_786) on

Alahai sweetnya suami isteri ini. Bertuah Norman. Memang kejutan berganda. Lima berita gembira yang dikongsikan oleh Norman tentang kejutan yang diterimanya. Alhamdullilah, tambah ahli keluarga. Pandai Memey dan Abby Abadi merahsiakan dari Norman. Betul-betul surprise.

View this post on Instagram

Alhamdulillah our big families 'no. 6th'❤️Terima kasih kepada semua utk segala ucapan & doa yg baik2 .Semoga segala kebaikan juga akan berbalik semula kpd uolls semua Aamiin Ya Rabb🙏🏻 . . Rupa2nya saya org yg terakhir tahu😅Mama @abby_abadi112 Abah @jaiezzany n anak5 semua dah tahu awal sebelum ni.They just kept it as a surprise.Mmg mummy @memeysuhaiza nak tunggu masa Jumaat (1/12/17) utk bgtau . . Tak tau nak cakap mcmana,tapi mcm boleh rasa 'pembawakan' tu since 2 minggu yg lepas.'Rasa' tu tak pernah bohong.Kali ni 'rasa' similiar mcm masa @marissadania_ dlm kandungan dulu.Lebih kepada diri sendiri yg 'kena' berbanding dari ibu yg mengandung.Tak nak cerita kat sini😅Biar la mummy dia yg story sendiri . . Apapun syukur alhamdulillah TQ Ya Allah,para malaikat penjaga langit dan bumi,para rasul & wali2 Allah.Hamba mohon bantuanMu & sekelian alam utk perlindungan yang maha Agung ke atas ibu & zuriat dalam kandungan ini…Aamiin Ya Rabbal Qalamin❤️

A post shared by Khalifah Allah (@normanhakim_786) on

Tahniah buat Norman dan Memey. Kali ini manalah tahu dapat anak perempuan pula. Buat Memey, jangan diri elok-elok. Jangan buat kerja berat. Anak-anak ada, minta mereka yang selesaikan.

Suka lihat kemesraan dua buah keluarga ini. Umum mengetahui sejarah mereka. Tetapi lihatlah sekarang. Mereka sudah menjadi satu keluarga. Sama-sama mengingati, sama-sama ke syurga, In Sha Allah.

Sumber Instagram Norman Hakim

About jambubatuonline

An entertainment and lifestyle website

View all posts by jambubatuonline →

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.