Rakan Artis Beri Sokongan Kepada Elyana

Sesiapa sahaja yang menonton Gegarvaganza 2017 Ahad lalu pasti tersentak dengan pengumuman yang dibuat oleh Elyana.mMengidap penyakit kanser tahap empat bukanlah satu perkara mudah. Malah orang sekeliling memainkan peranan penting dalam memberi semangat, dorangan sebagainya.

Ternyata semangat Elyana sangat kuat. Apa yang team Jambu Batu harapkan, kita semua memberi sokongan padu terhadap Elyana. Jangan bagi dia tertekan. Maksud disini, kita sama-sama gembirakan dia. Jangan anggap dia sakit. Itu sebenarnya yang Elyana mahukan.

Apa yang menyentuh hati, ramai rakan-rakan artis yang memberi kata-kata semangat kepada Elyana. Peminat apatah lagi. Antara rakan artis yang sama-sama memberi sokongan, Syura, Siti Nordiana, Syafie Naswip, Dafi, Haiza, Liza Hanim, Dato, Seri Vida, Azian Mazwan dan ramai lagi.

Namun begitu, setakat ini Elyana belum lagi memuat naik apa-apa posting di laman sosialnya.

To my beautiful,talented,humble,caring,funny,generous,kuat makan,good listener,someone i can talk to ..,share so many secrets with and someone yang always bagi i semangat dlm bidang nyanyian and also an amazing beautiful soul that i’ve known for years … From the first drama we involved together which is Dunia Baru after that Renjis1&2 until the last one we did Keluarga Karaoke , Those days was so much fun! My dear Nana i just want you to knw what you did today was really brave and YES you always be that ‘Wonder Women’ yang i always look up to and when i saw few of the interview tonite makes me really sad but then teringat yg you pernah pesan kat i you tak suke kawan you sedih dgn ape yg you terpaksa go through. That’s why when we chat over the phone you mention je pasal bende tu i kene kuatkan semangat and tak nak you tau yg i sebenarnye sedih sgt2.. dont knw what to say and react, but can only pray for you and check on you frm far….. Apa2 pun you are one of the best kewlest friend yg i kenal lama dlm industri ni… Sangat kagum dengan you , seorang sahabat yang sangat baik & setia and I LOVE YOU SO MUCH. Semoga ALLAH lindungi you my 🦀 @elyanaofficial ❤️👩‍❤️‍👩

A post shared by Sherry Ibrahim (@sherryibrahim) on

Elyana, walau apa pun terjadi, semua sayangkan Nana. Be strong! Kami akan sentiasa sokong Nana! We love you!

About jambubatuonline

An entertainment and lifestyle website

View all posts by jambubatuonline →

Leave a Reply