Nabil vs Chef Wan

Nampak gayanya isu antara Prof Datuk Chef Wan dengan Nabil seperti besar. Ini kerana Nabil telah memberi amaran kepada Chef Wan tentang teguran tersebut. Menurut Nabil ia seperti satu hasutan kepada masyarakat luar seolah-olah dia terlampau jahat.

Sebelum ini Chef Wan dengan sekali lagi menegur secara terang-terangan terhadap Nabil di Instagram. Umum mengetahui cara Nabil mengacara program Gegarvaganza 2017 sebegitu. Namun begitu ada yang tidak suka kerana Nabil selalu menyampuk ketika juri tetapi memberi komen kepada peserta. Perbuatan Nabil tidak sesuai begitu sebenarnya.

Untitled

Tidak kurang juga yang menyokong Nabil. Apa jua keadaaan sekalipun, perkara boleh dibawa berbincang. Tak akan sampai mahu saman pula. Apabila ada yang tegur itu bermaksud Nabil perlu lebih berhati-hati dan memperbaiki dari semasa ke semasa. Harapan kami agar Nabil dan Chef Wan boleh selesai dengan cara baik.

View this post on Instagram

My interview..Nak gelak pun ya.In the 1st place dia sepatut nya malu dgn diri sendiri selama 4 tahun GV asyik di tegur dik org sikap beliau di atas pentas tu.If he respect himself then tak berlaku la segala teguran di Tok Ram live in stage lagi dgn kurang ajar dan tak belajar civic etc.. Jika saya muka tu dah jatuh ke lantai. Tapi bekas budak despatch jenis gila2 bahasa ini peduli ke? Syiok sendiri la kot.Infact dia dah di malukan in public by the judges or media berzaman pun.So blaming me nak hina dia or instigated others to do so tak timbul langsung. Sanpai kan org tegur baik2 pun dia tak kenal teguran atau kritikan. Susah org jika tak sekolah tinggi ini la jadinya. In the 1st place i dont need him to respect me pun siapa Nabil tu?🤣🤣🤣 4 musim? Dah hebat sangat ke tu? Jika guru 2 atau makbapak kita tegur perbuatan biadap kita itu kita sentap balik ke dan hilang hormat pada mereka jugak? Punya la tahap bangang budak ini memang tak boleh di ajar lagi. Suka hati kau la Si Luncai tu semua terjun dgn labu2 kau org semua! We all have done our part and give our opinion secara jujur . Nak terima ke tidak tepuk dada tanya selera.. Masing2 ada otak guna la dgn betul. Jika guru2 sekolah di sini pun ramai yg comment that kids at school are influenced by all this attitide serta gurau senda dgn mereka….i rest my case. Cerita bukan dari mulut saya pun but them. Orang yg sombong dan ego yg tinggi sahaja tak akan nampak semua ini. They are all full of shit anyway!🤣🤣

A post shared by chef wan (@_chefwan58) on

Ikuti temubual mStar bersama Chef Wan berkenaan isu ini.

 

Sumber mStar Online

About jambubatuonline

An entertainment and lifestyle website

View all posts by jambubatuonline →

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.