Sherry Ibrahim Bengang Dengan Pekerja Butik Terkenal

Jarang sekali nama Sherry Ibrahim terpalit dengan kontroversi atau sebagainya. Walaupun ada juga bunyi nakal yang bertanya akan desas-desus perkahwinan Fattah kepadanya. Sebelum ini mereka pernah berpasangan. Tidak mengapa, itu cerita lama.

Kita cerita kisah terkini Sherry. Baru-baru ini Sherry telah pergi salah satu butik terkenal untuk mencari tali pinggang. Sherry memang mencari tali pinggang tersebut sudah lama. Namun Sherry kecewa dengan layanan yang diberikan oleh pekerja butik tersebut.

View this post on Instagram

Layanan yg menyedihkan dari one of the staff here today. Muke tak senyum .. explanation tak clear .. tanye baik2 explain satu then NO eye contact when talking ..Tone of voice tak friendly langsung.. Body gesture very poor . I tak fussy but just not sure wth the sizes, cause the one yg i nak dah takde stock..At least bagi lah suggestion . Ni nak ckp pun tak happy and was so distance from me even though that particular staff was serving me. Well am very disappointed & Upset. At least as a staff tak kisah lah kerje kat boutique mane2 pun YOU learn the basic stuff and practice it. Adat kite orang melayu pun mengajar kite untuk hormat menghormati diantara satu same lain😉 Maybe yeah some people need to learn all this , Or else if you are NOT happy with your work you can just resign. Fullstop.

A post shared by Sherry Ibrahim (@sherryibrahim) on

Video yang dimuat naik oleh Sherry itu menimbulkan pelbagai andaian. Komen-komen yang pertahankan pekerja butik berkenaan dan mereka yang menyebelahi Sherry. Apa jua komen sekali pun, bagi team Jambu Batu, tidak semua orang tahu apa yang dalam pemikiran kita. Oleh itu berbuat baik atau beri layanan yang elok kepada sesiapa sahaja.

Jangan gaduh-gaduh ya. Peace yaw!

Sumber Instagram Sherry Ibrahim.

About jambubatuonline

An entertainment and lifestyle website

View all posts by jambubatuonline →

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.