“Ikhlas Itu Awak” – Kamal Adli

Walaupun kisah kedua pasangan ini menjadi kontroversi baru-baru ini tetapi nampak gayanya mereka macam baik seperti sedia kala. Tetapi biasalah, kalau kata pasangan kekasih, hubungan itu kadang-kadang ada yang sejuk, kadang-kadang taufan. Jadi seeloknya silalah berkahwin dengan segera bagi mengelakan taufan berpanjangan.

Comel sungguh Emma Maembong apabila memberi hadiah telefon bimbit kepada Kamal Adli. Bertambah comel apabila sanggup ke Melaka untuk bertemu Kamal walaupun dalam keadaan tidak sihat. Haaa siapa kata mereka telah putus cinta? Tetapi adakah mereka bercinta? Mereka berdua sahaja yang mengetahui status hubungan mereka.

View this post on Instagram

1,2,3 n 4 tahun knal this girl.. mcm2 la dia lalu n sy lalu.. org nk jatuhkan org nk langgar semua kami dah kne.. heheh tp apa yg kami rasa biaq pi kami yg simpan.. ckup korg tahu kami senyum no need tahu bila kami nangis 😭 hihi.. best part is dia x pnah lupa nk apreciate moment.. org kutuk ke apa ke buat pekak je.. Allah kan ada.. Dia lagi tahu.. nak bagi mende baik satu hari nanti..(insyaallahhh) macam sy ckp minta korg doa yg baik2 je xnk duit..😊 to haters ke apa ke judge la hukum la.. Allah kan ada.. oklaa sory byk potpet.. tqq soo much for the gift!! 😍 ikhlas itu awk.. buruk itu sy😎 tq smpi Melaka even x sihat😷 ps: pecah kaca pecah gelas, sudah baca jangan balas #apreciatemoments

A post shared by K.A (@kamaladli) on

Komen dari peminat juga semua mendoakan keduanya berkahwin dengan segera. Jangan nanti melepas dan putih mata pula.

Sumber Instagram Kamal Adli

About jambubatuonline

An entertainment and lifestyle website

View all posts by jambubatuonline →

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.