Mana Perginya Pelawak Kat Stesen Radio Tuttttt….?

Salam Semua,

Maaflah Kak Bee mencelah-bedah kat dalam platform Jambu Batu nih. Tapi, Kak Bee nih sebenarnya uols tengah tertanya-tanya dengan diri Kak Bee sendiri. Mana perginya seorang pelawak yang bertugas sebagai penyampai radio kat sebuah stesen radio swasta yang bernama tutttttt… (Sorry Kak Bee tak boleh mention uols)

Setau Kak Bee, dia baru je join stesen radio nih. Baru beberapa bulan. Alih-Alih dah takde? Cuti ke uols? Tapi, kalau cuti, apahal lama sangat? Ishh… Kak Bee, tak nak fikir yang teruk-teruk. Dosa…Dosa..

Tapi, sebelum berkhidmat dengan stesen radio tutttttt… dia pernah join sebuah stesen radio swasta yang lain. Dengarnya, kontrak dia tak disambung, sebab itulah dia lompat ke stesen radio yang baru nih.

Punca kontraknya tak sambung? Ish… Biarlah Rahsia. Kak Bee tahu sebab apa. Tapi, Kak Bee tak nak ceritalah. Tak elok. Yang penting, buat semua penyampai radio kat luar sana, kerja elok-elok tau. Jaga disiplin. Buat persiapan lebih awal supaya bahan kandungan yang korang nak sampaikan itu menarik.

Kak Bee sayang ketat-ketat korang semua.

About jambubatuonline

An entertainment and lifestyle website

View all posts by jambubatuonline →

Leave a Reply